Pamoja Capital sijoittaa Three Plus Group Oy:hyn kansainvälisen kasvun vauhdittamiseksi

Three Plus Group Oy (TPG) ja sen tytäryhtiöt Finnish Net Solutions (FNS), Estonian Net Solution OÜ ja Navicre Oy ovat tehneet kumppanuussopimuksen Pamoja Capitalin ja yhden sen päämiehistä, Charles MacBainin, kanssa. FNS, jonka pääkonttori sijaitsee Espoossa, on kehittänyt Pohjoismaiden johtavat pilvipohjaiset eläinlääkäreille ja terapeuteille suunnitellut Provet Net-, Provet Cloud- ja Diarium-toiminnanohjausjärjestelmät. Pamojan kumppanuuden myötä TPG aikoo jatkaa ohjelmistotuotevalikoimansa vahvistamista eläinlääketieteen ja terveydenhuollon alalla ja hakee vauhtia kansainväliseen laajentumiseen uusille alueille.

Pamoja – joka tarkoittaa swahiliksi “yhteenkuuluvuutta” – on McCall MacBain -säätiön varoja hallinnoiva sijoitusyhtiö (http://www.mccallmacbain.org). Pamojan missio on luoda arvoa pitkäaikaisten, sosiaalisesti vastuullisten, globaalien investointien kautta useilla toimialoilla, mukaan lukien koulutus, terveydenhuolto, tietotekniikka, kiinteistöt sekä media ja viestintä. Yhtiö on menestyksekkäästi auttanut yrityksiä kehittymään ja kasvamaan kansainvälisesti, ja sillä on erittäin pitkän aikavälin lähestymistapa yhteistyöhankkeisiinsa.

“Olemme innoissamme siirtyessämme seuraavaan kasvun vaiheeseen yhteistyössä Charlesin ja Pamojan kanssa,” sanoo TPG:n toimitusjohtaja Tuire Tuovinen. “Heidän tukensa, resurssiensa ja kokemuksensa ansiosta voimme skaalata liiketoimintamme myös uusille markkinoille.”

Janne Huttunen, Olli Venemies ja ylin johto pysyvät TPG:n osakkeenomistajina ja jatkavat liiketoiminnan johtamista myös jatkossa.

 

Lisätietoja:

Charles MacBain
hallituksen puheenjohtaja
Three Plus Group Oy
charles.macbain@tpg.fi

Tuire Tuovinen
toimitusjohtaja
Three Plus Group Oy
tuire.tuovinen@tpg.fi
+358 400 242 330